Life Coaching

GET READY TO TRANSFORM

Life Coaching

Skulle du vilja ha personlig guidning och 1:1 support för att kunna släppa taget om allt som håller dig tillbaka i livet, hitta klarhet i vad det är du verkligen längtar efter och känna mer kärlek till dig själv?  Life Coaching handlar om alla de här sakerna och hjälper dig att scanna av vart du befinner dig i livet idag och utgår från din egen vilja att bygga upp ditt liv på dina egna villkor precis så som just du drömmer om att leva det. 

Have you been?

· Läst alla böcker och bloggar, lyssnat på alla poddar men känner att du fortfarande går runt i cirklar utan att kunna göra en förändring som varar?

· Gått runt och ältat samma gamla low vibe stories i huvudet utan att gå till botten med vad alla de där begränsande tankarna egentligen handlar om?

· Känt dig förvirrad, vilse och som att du inte vet vad du vill göra eller hur du ska kunna få alla de saker du både längtar efter och samtidigt drömmer om?

· Försökt skapa nya vanor – morgon rutinen, att gå till gymmet, göra den där dagboksövningen – bara för att sen fall out of routine inom några dagar igen?

· Känt dig ensam och som att du inte har något stöd eller någon att dela dina innersta tankar med, eller att det inte finns någon som förstår dig?

Does this sound familiar?

if so, don't worry you are not alone!

Det här är vanliga tankemönster som så många går runt med varje dag. The good news är att inget av det här behöver att vara din verklighet. Och var du än är eller befinner dig idag, så kan du välja att förändra allt det där.

Starting today if you want to! Vi kommer att jobba nära ihop för att du ska kunna släppa taget om allting som håller dig tillbaka i livet och hindrar dig från att vara och leva som your most powerful and vibrant you.

Tillsammans kommer vi att reda ut dina begränsande tankar som håller dig tillbaka och får dig att känna dig både liten och stuck. Du kommer istället att börja trampa upp en ny väg som lights you up med dina drömmar som vägvisare.

I'm with you

You will have your own personal cheerleader,

guide, mentor and coach.

Min coaching handlar om att hjälpa dig att skapa hållbara förändringar och ett nytt sätt att leva där du är mer i kontakt med dig själv och din sanning. Jag kommer att hålla dig ansvarig under hela den tid vi jobbar tillsammans samtidigt som jag kommer att stötta dig helhjärtat längs med vägen till ett liv som är fyllt av mer kärlek, frihet och glädje.

Det kan handla om att du vill förbättra din relation till dig själv, kanske handlar det om en dröm som du längtat efter att förverkliga men inte vågat. Eller så är du på en plats där du känner att du bara fått nog av att låta rädslor styra ditt liv. Du längtar efter att få känna dig lycklig och levande och ett liv som inte bara “ser bra ut utifrån” utan som verkligen känns äkta och härligt på insidan.

Ett liv som du älskar och lever på dina egna villkor där du tar hand om dig själv och känner dig levande inifrån och ut. Du behöver inte göra den här resan ensam eller kämpa så hårt för att försöka fixa allting själv. Om du djupt där inne vet att det är dags för dig att göra en förändring och släppa allt som håller dig tillbaka så kommer du att få all den uppmuntran du behöver längs med vägen.

I wholeheartedly believe in you and your dreams

What's included

the 3 MONTH COACHING PROGRAM

 

+ A Pre-Coaching Worksheet “Design your beautiful life”

Du får ett frågeformulär som kommer att ge dig klarhet i vad det är som du vill uppnå med din coaching. Du skickar dina svar till mig innan vår första session och det blir grunden för vårt arbete tillsammans.

+ 1 x 90 min Start-up Session 

Vi träffas för att gå igenom din bakgrund och ovan övning för att ringa in vad det är som du vill fokusera på att jobba med de kommande månaderna vi har tillsammans.

+ 6 x 60 min Coaching Sessions

Varannan vecka så träffas vi för 1:1 coaching sessions. Vi kommer att träffas totalt 6 x 60 min och dive deep för att du ska kunna skapa powerful shifts and changes within.

+ Unlimited E-mail Support

Du har obegränsad e-mail access till mig där du kan ställa frågor och få support med eventuella tankar och funderingar som du vill ha hjälp med mellan våra coaching sessions.

+ Discount Thrive Academy

Du får ett generöst erbjudande på Thrive Academys kursutbud som innehåller onlinekurser, som alla är skapade för att ge dig kunskap och inspiration för att ta hand om dig själv inifrån och ut.

Jag erbjuder även uppföljning och längre paket samt mentorskap för dig som önskar mer support.

Change your thoughts and the way you think about yourself and your whole world will transform

Love from clients

“Nathalie ger mig massa energi. Hon är alltid positiv, förstående och närvarande och utstrålar en glädje och stolthet för det hon gör vilket gör att man snabbt känner förtroende. Samtalsstunder med henne känns så enkla att man kan samtala om de mest svåra saker utan att förstå att man ens har pratat om det” – Angelica Svensson

“Jag upplevde att du var oerhört kunnig inom ditt område, väldigt engagerad och trevlig! Din glädje, entusiasm och ditt driv smittade av sig på mig. Något som jag verkligen uppskattade extra mycket var att man märkte att du verkligen var engagerad och påläst på just mig. Jag är väldigt nöjd med arbetet tillsammans med dig” – Evelyn Daniel

“Nathalie känns som en naturbegåvning med en inspirerande personlighet och massa kunskap. Det märks verkligen att hon brinner för det hon gör och att hon arbetar med både hjärta och hjärna. Jag kan varmt rekommendera Nathalie om du är på väg upp i karriären och samtidigt vill må bra i kropp och själ” – Emelie Söderberg

Are you ready to start your journey?

Stäng meny