Mindful Eating

NOURISH YOURSELF from inside out

Mindful Eating

 Skulle du vilja släppa taget om stress och ångest kopplat till mat? Tror du att du kanske äter det du gör av fel anledning? Känner du dig hemma och bekväm i din egen fantastiska kropp? Jag jobbar med Mindful Eating som kommer att hjälpa dig att förändra hela ditt förhållningssätt till dig själv, din kropp och din mat till ett mer hälsosamt och kärleksfullt sådant. Låt det du äter vara en act of self-love som ger dig och din kropp livskraft, njutning och glädje.

Have you been?

· Känt dig stressad och gått runt med återkommande negativa tankar kopplat till din kropp och maten du äter?

· Gått runt länge med ett ständigt återkommande dåligt samvete som inte verkar vilja ge med sig när det gäller mat?

· Samtidigt känt dig helt förvirrad och otroligt trött på alla mixade budskap om mat, hälsa och dieter?

· Haft negativa tankar och känt ångest och missnöje vad gäller din relation till dig själv, din kropp och dina matvanor?

· Levt länge med osunda vanor och beteenden kopplat till mat som du upplever håller dig tillbaka i livet?

Does this sound familiar?

if so, don't worry you are not alone!

Det här är vanliga tankemönster som många går runt med varje dag, speciellt kvinnor har ofta en både komplicerad och kärlekslös relation till både sig själva, sin kropp och sin mat. Tyvärr är mat därför ofta sammankopplat med en mängd olika sorters negativa känslor.

Tänk dig ett liv där du istället känner villkorslös kärlek till dig själv och uppskattar din kropp för allt den ger dig och är. Så att du är på en plats där du själv verkligen innerligt vill ge dig själv näringsrik och fantastiskt god mat som ger dig styrka, livskraft och vitalitet?

Om vi går på djupet och tittar bakom alla dina negativa tankemönster om allt du äter (eller inte äter) så handlar det ofta om en bristande självkänsla och kärlek till dig själv och den du är. Det finns en förklaring och orsak till precis allting. Det är dags att upptäcka en mer kärleksfull relation till både dig själv, din kropp och din mat. 

brigitte-tohm-iIupxcq-yH4-unsplash

NOURISH YOURSELF

Jag tror på Natural Clean Foods och arbetar med Mindful Eating som är ett holistiskt koncept att jobba med kost, body love och beteendeförändringar. Det handlar om att lära känna dig själv, lyssna till och respektera din kropp och förstå vilka behov den har för en ökad medvetenhet om kopplingen mellan din kropp, tankar och känslor. Det är ett sätt att syna dina matvanor ärligt och kärleksfullt utan filter, som ett första steg för att kunna etablera hälsosamma nya sådana som stöttar din hälsa, energi och välmående inifrån och ut.

Hälsosamma matvanor som är baserade på näringsrika, naturliga och rena råvaror är ett kärleksfullt sätt att ta hand om både dig själv och din omvärld. Det handlar självklart om vad du äter men även psykologiska och emotionella faktorer som stress och negativa tankar påverkar dig enormt mycket mer än vad du kanske tror. Mindful Eating handlar därför om att upptäcka ett helt nytt förhållningssätt till både dig själv, din kropp och mat och börja ta hand om dig själv. Tänk dig ett holistiskt sätt att bygga en hälsosam livsstil som får dig att må ditt bästa och skina inifrån och ut.

THE NOURISH PROGRAM

Det här är ett personligt och kraftfullt program som innehåller totalt 8 sessions där vi träffas för att hjälpa dig att skapa en varaktig och hållbar förändring som kommer att ge dig en förbättrad och mer hälsosam och glädjefylld relation till dig själv och maten du äter. Under hela programmet får du personlig coaching, guidning och helhjärtad support av mig där vi fokuserar helt på dig och din relation till dig själv och tankemönster om din kropp kopplat till hur dina matvanor ser ut idag

Vi kommer att jobba med olika specifika teman under 6 av sessionerna kopplat till allt ovan och Mindful Eating som koncept, och du kommer att få med dig allt du behöver veta för att skapa en hållbar förändring som varar. Förvänta dig att walk away med ett helt nytt sätt att tänka och leva vad gäller dina matvanor och ny kunskap om natural clean foods kopplat till ditt välmående.  Du kommer att få privat coaching, personliga och kraftfulla verktyg och ett specialdesignat program att följa som stegvis kommer att förändra din relation till dig själv.

Nathalie Banaszak_15

I'm with you

you will have your own personal cheerleader,

guide, mentor and coach.

Som utbildad Nutritionist och Certifierad Coach hjälper jag dig att skapa hållbara förändringar och ett nytt sätt att leva där du är mer i kontakt med dig själv och dina behov. Jag kommer att hålla dig ansvarig under hela den tid vi jobbar tillsammans samtidigt som jag kommer att stötta dig helhjärtat längs med vägen till ett hälsosamt liv som är fyllt av mer frihet, glädje och njutning.

Att arbeta med ditt förhållande till dig själv, din kropp och dina matvanor handlar i grund och botten om självkärlek. Precis som med vanlig coaching är det ofta porten in till andra områden som handlar att förbättra din relation med dig själv. Wellness och vitalitet börjar inifrån och maten du äter har en enorm betydelse för ditt välmående och förmåga i livet. 

Jag tror innerligt att hälsa och välmående är grunden till det mesta och vart du än befinner dig just nu så behöver du inte göra den här resan ensam eller kämpa så hårt för att försöka fixa allting själv. Om du djupt där inne vet att det är dags för dig att göra en förändring på djupet som varar så  kommer du att få all den uppmuntran du behöver längs med vägen.

Nourish yourself with natural foods and sparkle from inside out

What's included

THE NOURISH PROGRAM

+ A Pre-Coaching Worksheet “Nourish yourself from inside out”?

Du får ett frågeformulär som kommer att ge dig klarhet i hur din relation till dig själv, din kropp och din mat ser ut. Du skickar dina svar till mig innan vår första session och det blir grunden för vårt arbete tillsammans.

+ 1 x 90 min Start-up Session
Vi träffas för att gå igenom din bakgrund och ovan övning för att ringa in vad det är vi behöver fokusera på de kommande månaderna vi har tillsammans.

+ 6 x 90 min Theme Sessions
Varannan vecka så träffas vi för 1:1 coaching sessions. Vi kommer att träffas totalt 6 x 90 min och jobba med specifika teman kopplat till din relation till dig själv, din kropp och dina matvanor vid varje tillfälle.

+ Unlimited E-mail Support
Du har e-mail access till mig där du kan ställa frågor och få support med eventuella tankar och funderingar som du vill ha hjälp med mellan våra coaching sessions.

+ Discount Thrive Academy
Du får ett generöst erbjudande på Thrive Academys kursutbud som innehåller onlinekurser, som alla är skapade för att ge dig kunskap och inspiration för att ta hand om dig själv inifrån och ut.

Jag erbjuder även uppföljning för dig som önskar mer support samt kostrådgivning och näringskonsultationer.

Here's what we will cover

6 theme sessions

1 STARTING WTH MINDFUL EATING

 • Allt om begreppet Mindful Eating
 • Betydelsen av medvetna matvanor
 • Ett nytt sätt att tänka kring mat
 • Mindfulness kopplat till mat

2 WHY ARE YOU REALLY EATING?

 • Varför du egentligen äter det du gör
 • Allt om “7 different kind of hungers”
 • Hur Mindless Eating påverkar dig
 • Hur du lär känna din kropps behov

3 UNCLUTTER YOUR FOOD HABITS

 • Kopplingen mellan tanke, känsla och handling
 • Lär känna och bli medveten om dina triggers
 • Hur du skapar hållbar och varaktig förändring
 • Konsten att bli vän med dina matvanor

4 CULTIVATE BODY ACCEPTANCE AND SELF-LOVE

 • Kopplingen mellan din mat och body love
 • Hur du blir bästa vän med din kropp
 • Hur du använder dig av affirmationer
 • Att praktisera tacksamhet och self-love

5 NOURISH YOURSELF WITH HEALTHY FOODS

 • The basics om healing natural clean foods
 • Hur foodlove and vitality hänger ihop
 • Att njuta av mat med alla dina sinnen
 • Hur du skapar hälsosamma matvanor

6 HOW TO LIVE WITH MINDFUL EATING

 • Hur du enkelt skapar healthy substitutes
 • Healthy foods från butik till din tallrik
 • Hur du enkelt får in Mindful eating i vardagen
 • Att utveckla och arbeta med compassion

Make mindful eating a part of your everyday life and watch yourself connect and transform

Love from clients

“Nathalie ger mig massa energi. Hon är alltid positiv, förstående och närvarande och utstrålar en glädje och stolthet för det hon gör vilket gör att man snabbt känner förtroende. Samtalsstunder med henne känns så enkla att man kan samtala om de mest svåra saker utan att förstå att man ens har pratat om det” – Angelica Svensson

“Jag upplevde att du var oerhört kunnig inom ditt område, väldigt engagerad och trevlig! Din glädje, entusiasm och ditt driv smittade av sig på mig. Något som jag verkligen uppskattade extra mycket var att man märkte att du verkligen var engagerad och påläst på just mig. Jag är väldigt nöjd med arbetet tillsammans med dig” – Evelyn Daniel

“Nathalie känns som en naturbegåvning med en inspirerande personlighet och massa kunskap. Det märks verkligen att hon brinner för det hon gör och att hon arbetar med både hjärta och hjärna. Jag kan varmt rekommendera Nathalie om du är på väg upp i karriären och samtidigt vill må bra i kropp och själ” – Emelie Söderberg

Are you ready to start your journey?

Stäng meny