Thrive Academy

Learn how to FLOURISH

Thrive Academy

COMING SPRING 2020

Thrive Academy består av onlinekurser och handlar om att ge dig kunskap och inspirera dig till att skapa ett liv som du älskar där du tar hand om dig själv inifrån och ut och att vågar gå för dina drömmar. Dessa kurser har vuxit fram genom en mängd utbildningsmaterial jag byggt tillsammans med allt jag själv lärt mig under min resa i livet.

Thrive står för att utvecklas, växa och blomstra – för att hitta dit behöver vi börja med oss själva. Om vi inte känner oss själva eller har en aning om vilka vi är, vad vi behöver för att må bra eller vad vi egentligen verkligen vill göra är det lätt att vi går vilse och helt glömmer bort att ta hand om oss själva, vilket är grunden till precis allting vackert i livet.

Genom en kombination av videofilmer, teori och praktiska övningar är de här kurserna ett kraftfullt sätt att börja din resa till förändring och ett nytt mer autentiskt sätt att leva där du tar hand om dig själv inifrån och ut. Vill du ha personlig stöttning och guidning längs med vägen så erbjuder jag även Personlig Coaching samt Mentorskap.

THE LIFE DESIGN COURSE

Life Design handlar om att designa ditt eget liv precis så som du önskar att leva det. Det här är en kurs för dig som vill gå för dina drömmar och skapa ditt eget drömliv step by step!

THE MINDFUL EATING COURSE

Om du är redo att hitta ett hållbart och mer glädjefyllt sätt att äta, leva och ta hand om dig själv på bästa sätt med hjälp av maten du äter – så är det här kursen för dig!

THE SELF-LOVE COURSE

Självkärlek är grunden till det mesta i livet om vi vill må bra och äga vår egen story. Det här är en gedigen  kurs för dig som handlar om självledarskap med kärlek som ledord!

You were meant to thrive beauty, not just survive

Stäng meny