Work with me

Let’s make magic TOGETHER

Work with me

Jag är Certifierad Professionell Coach samt utbildad Nutritionist med lång erfarenhet av att jobba med beteendeförändringar. Allt från private coaching sessions till föreläsningar, kurser och workshops på företag. Genom åren har jag även samlat på mig en mängd egen kunskap och erfarenheter som har gjort att jag skapat en helt egen approach och ett unikt arbetssätt.

Det finns inget annat sätt för mig att leva och vara än autentisk och öppen, det är också precis vad min coaching är och handlar om. Jag är inte här för att fixa dig för att jag vet att du har precis allt det som du behöver inom dig, min roll som din coach och mentor handlar istället om att guida dig tillbaka till din egen sanning och kunskap för jag vet att där inne har du alla svaren. 

Min egen resa har varit en av mina största inspirationskällor till allt det jag gör, av egen erfarenhet vet jag därför att alla de verktyg jag arbetar med fungerar. Jag har själv gått från begränsande tankemönster som tidigare hållit mig tillbaka i livet till en autentisk och mer kärleksfull relation till mig själv. Och jag vill av hela mitt hjärta hjälpa dig att göra detsamma för jag vet att det går oavsett var du står idag.

Corporate & Partnerships

Vad vi kan göra tillsammans handlar helt enkelt om vad du eller ditt företag har för tankar och behov – och hur drömmigt, kreativt och nytänkande du eller ni vill vara. Jag samarbetar gärna med individer, företag och organisationer som matchar min profil och som delar mina värderingar och kärnvärden.

Till företag erbjuder jag inspirerande föreläsningar, workshops, utbildningar och event med fokus på mina kärnområden som är wellness, nutrition och självledarskap kopplat till personlig utveckling. Jag har en bred kunskap och lång erfarenhet och jobbar alltid innovativt för att kunna matcha olika sammanhang.

Vill du veta mer om min akademiska och professionella bakgrund så är du varmt välkommen att kika in hos mig på LinkedIn. Är du nyfiken på hur det är att jobba med mig delar jag gärna referenser från kunder, företag och tidigare uppdrag. Enklast kommer du i kontakt med mig här eller via info@nathaliebanaszak.com.

There’s so much magic we could make together

Stäng meny