About

GET TO KNOW ME BETTER

My Philosophy

Jag har en holistisk syn på hälsa och wellness som innefattar både inre och yttre välbefinnande.  Det spelar ingen roll hur perfekta vi försöker vara eller leva våra liv om vi inte är sanna och ärliga mot oss själva först, jag tror att precis allting i livet börjar med hur vi mår därinne. Och när vi verkligen börjar lyssna inåt på våra behov känner vi själva vad det är vi behöver för att må bra och vad som är viktigt för oss i livet på riktigt. 

För mig handlar hälsa och wellness om konsten att ta hand om sig själv inifrån och ut med allt vad det innebär. Jag brinner för natural clean foods och Mindful Eating är för mig ett vackert sätt att ge oss själva och vår kropp kärlek vilket också leder till att vi håller oss friska, starka och fulla av energi. På samma sätt som vi påverkas av maten vi äter påverkas vi enormt mycket av våra tankar och tonen på vår inre självdialog

Det är så vanligt att vi förminskar oss själva när vi i själva verket kan välja att leva våra liv precis som vi själva vill och drömmer om. Tänk dig ett liv som inte bara “ser bra ut” utan som faktiskt känns fantastiskt på insidan, ett liv som du älskar och lever på dina egna villkor där du tar hand om dig själv och samtidigt känner dig levande inifrån och ut. Ett liv där du är din egen bästa vän och vill dig själv väl.

 Drömkraft är därtill något som alltid drivit mig i allt det jag gör och jag blir inspirerad och genuint glad när jag ser människor som vågar förverkliga sig själva utifrån sin egen sanning och en plats av självkärlek och autenticitet. I min värld handlar allting om att inspirera till att öka både kunskap och medvetenhet om alla våra oändliga möjligheter och sluta tänka begränsningar.

 

Follow what lights you up and you will light up the world

My Story

Jag vill gärna dela min story med dig för jag vet att du säkerligen kommer att känna igen dig i mycket av det jag berättar, annars tror jag inte att du hade varit här. Idag använder jag allt det jag lärt mig på min egen resa som största inspiration och min mission är att hjälpa dig att göra dig fri från negativa tankemönster, ta hand om dig själv inifrån och ut för att kunna skapa ett liv du älskar.

Om vi istället backar bandet så började min hälsoresa med ätstörningar i tonåren som och än allt annat än sund och kärleksfull relation till mig själv. Jag fick träffa en psykolog för första gången när jag var 16 år gammal och redan då lärde jag mig att förstå den enorma kraft våra tankar och inre självdialog har över vår hälsa, vårt välmående och sättet vi ser på oss själva och vårt eget värde.

Sen dess har jag varit extremt fascinerad över den makt och kraft vi själva har att påverka vår hälsa, vårt välmående och där av hela vår verklighet. Vilket har lett till att jag har fördjupat och utbildat mig i ämnet genom både en universitetsexamen och privata skolor samt en mängd andra kurser, program och litteratur inom ämnet. Mina allra viktigaste lärdomar har dock kommit genom min egen livsresa.

SEEKING HAPPINESS

Jag var en typisk överambitiös prestationsprinsessa som gick direkt från en universitetsexamen till en chefsposition. I kombination med en separation och alltför höga krav på mig själv kom jag väldigt nära den omtalade väggen. Många gånger är det olika personliga kriser i livet som gör att vi tvingas att stanna upp för att verkligen börja blicka inåt och fråga oss vad det är som egentligen är betydelsefullt i livet.

Idag vet jag att feeling is healing men för att orka vara den där “perfekta” tjejen som skulle prestera på topp så var det för mig enklare att hoppa över den biten för det kändes som en svaghet att visa mig sårbar. Ovan beskrivning har verkligen varit jag men jag har lärt mig att ingenting kunde vara mer fel – det är när vi verkligen vågar möta oss själva med allt vi är som vi hittar hem till vår egen sanning.

Jag sa upp mig från jobbet och började en inre resa där jag fick chans att lära känna mig själv på nytt på olika sätt och platser runt om i värden. Den resan och allt sökande fick mig att inse att allt det jag behövde, saknat och sökt fanns inom mig precis hela tiden. Jag har även lärt mig att ingenting försvinner förrän vi lär oss det vi behöver lära oss för att förstå och släppa taget om allt som håller oss tillbaka i livet.

AUTHENTIC LIVING

Jag fortfarande en perfektionist som jobbar på att släppa kontrollen och våga vara sårbar, skillnaden är att jag idag är väl medveten om de här dragen hos mig själv och kan titta på dem med både kärlek, förståelse och compassion. Jag hade aldrig varit den jag är idag om inte jag gått igenom det jag gjort och precis allting på min resa har varit viktigt för att hitta hem till allt det som verkligen är jag.

Livet tar oss alla på olika sätt genom både svårigheter och utmaningar men också till en mängd insikter, upplevelser och ljus som vi troligtvis aldrig hade fått om vi inte någon gång hade vågat gå genom mörker. Det är så många i vår del av världen som lever utifrån normer och oskrivna regler som styr våra liv och jag möter så många som går runt med en känsla av tomhet och att det är något som fattas.

Vilket leder till att många lever någon annans liv istället för att leva det liv man själv egentligen längtar efter. För min del var det när jag slutade “jaga” och släppte taget om det jag trodde jag skulle jaga och istället börja blicka inåt och fråga mig själv vad jag egentligen ville ha och vara. Idag kan jag varken leva eller vara på något annat sätt än vad som känns helhjärtat och autentiskt för mig”.

FOLLOW YOUR DREAMS

Jag har trampat upp en massa olika vägar som jag där och då trott har varit de rätta. Ibland har de där slingriga vägarna visat sig vara återvändsgränder som gjort att jag har gått rakt in i mörker. Ibland har det känts som enorma misslyckanden och jag har fallit flera gången men jag har också alltid rest mig upp igen. Starkare, klokare, ödmjukare och lite mer äkta och levande varje gång. 

Samtidigt har jag fått uppleva fantastiska saker, träffat underbara människor och lärt mig saker som jag aldrig någonsin hade gjort om jag inte hade vågat göra allt det där som mitt hjärta har velat. Vi kan inte ändra på andra men vi kan verkligen ändra oss själva och jag är helt övertygad om att någonstans börjar precis allting i livet med hur vi ser på oss själva, vårt eget värde och möjligheter i livet.

Om du är på en plats där du känner att du vill göra en förändring så vill jag ge dig all kunskap, support och inspiration till att göra allt det där som du innerst inne längtar efter. Vem du än är eller vilken plats du än står på idag så lovar jag dig att du har makten att förändra hela ditt liv och välmående om du bara har viljan. Du är så värd att leva ett fantastiskt liv på dina egna villkor!

What we can do together

LET’S MAKE MAGIC

Jag erbjuder personliga mentor program inom Life Coaching och Mindful Eating samt inom kort även onlinekurser med Thrive Academy för dig som vill släppa begränsande tankemönster, ta hand om dig själv och börja designa ett liv som du lever på dina egna villkor och älskar inifrån och ut. Utöver detta jobbar jag med utbildning och utveckling kopplat till föreläsningar, workshops och events för företag och samarbetspartners.

Förutom min egen business så är jag också stolt Co-founder till Dreampreneur Society som är en Online Academy och ett community for entrepreneurial life lovers som drömmer om att starta eget eller redan driver ett företag. Allt jag gör och jobbar med kommer från gedigen utbildning, arbetslivserfarenhet och framförallt skulle jag vilja säga – real life lived experiences. Och jag tror verkligen helhjärtat på dig, på dina drömmar och att du kan skapa ett liv som du älskar inifrån och ut. 

Learn. Nourish. Heal. Transform. Connect. Thrive.

Stäng meny